top of page
Rienk's tweewieler centrum

Verkoop van fietsen, nieuw en gebruikt, in de regio Tzummarum

Rienk’s Tweewieler Centrum, fietsen kopen in vertrouwen

logo Rienk

Rienk's Tweewieler Centrum is een vaste waarde in de regio Friesland als het aankomt op de verkoop van kwaliteitsfietsen. U kunt bij ons als fietser terecht voor klassieke stadsfietsen en voor elektrische fietsen. Bovendien beschikken we over een groot aanbod nieuwe en tweedehands rijwielen.

 

Wilt u een nieuwe fiets kopen, loop dan even binnen voor advies van gepassioneerde fietsliefhebbers zoals wij. Wij kunnen perfect inschatten welke fiets voor u het beste is en begeleiden u graag bij uw keuze.

fiets verkoop

Heeft u uw fiets gekozen, dan blijven we graag in contact. Zo bent u altijd welkom bij ons als er een reparatie moet gebeuren of als u uw fiets wenst te laten onderhouden. Samen zorgen we ervoor dat u jarenlang rijplezier heeft met de fiets die u bij Rienk’s Tweewieler Centrum gekocht heeft.

fietsen kopen

Woom kinderfietsen: 100% kwaliteit, zo'n 40% lichter dan andere kinderfietsen

Daar gaan we! Op weg naar vrijheid met een betaalbare, ultra lichte, slim ontworpen en kindvriendelijke Woom fiets – makkelijk te besturen, intuïtief te bewegen en klaar voor een eindeloos veilig en comfortabel rijplezier. 
 

Woom fietsen, dat zijn premium fietsen gemaakt met liefde. Stuk voor stuk innovatieve en hoogwaardige kinderfietsen met een superlicht aluminium frame en een maximale grip onder alle mogelijke weersomstandigheden.
 

Op je pedalen, klaar, vertrekken maar. Nooit gedacht dat fietsen zo leuk kon zijn!

Rienk's tweewieler centrum  footer

EEN NIEUWE OF GEBRUIKTE FIETS KOPEN DOET U BIJ RIENK’S TWEEWIELER CENTRUM IN TZUMMARUM. 

Kom vandaag nog langs en bekijk het aanbod.
bottom of page